Cadoul perfect

       Să cauţi cadoul ideal pentru femeia pe care o iubeşti ?         

Pare a fi lucrul cel mai greu de pe lume, dintre atâtea munci grele şi istovitoare ale bărbaţilor.

couture

Mai mult decât orice ai vrea sa-i transmiţi un sentiment decât o valoare materiala. Dar ai vrea să nu fie ceva trecător, ceva care nu se consumă în câteva minute, care nu se ofileşte în câteva zile, care nu va sfârşi într-un coş de gunoi peste două săptămâni, care nu va zăcea uitat cu anii într-un dulap. 


Şi ai mai vrea sa nu te coste o avere.  Şi pentru nimic în lume nu ai vrea sa-i citeşti dezamăgirea in ochi, desfăcând cadoul cu obiectul nepotrivit, cu mulţumiri de complezenţă. Şi numai fetele ştiu cat de greu e sa alegi obiectul potrivit. E nevoie pentru asta de zeci de ore de căutări şi probe. E o lume inaccesibilă bărbaţilor: culoarea, textura, mărimea, strălucirea, consistenţa, confortul, fiecare dintre acestea contează enorm.  Şi mai e o dilema grea: daca şi cu ce anume se potriveşte obiectul din  garderoba deja existentă.

Pe de altă parte ce cadou mai e acela şi ce surpriză, dacă ai îndrăzni să o întrebi de dinainte, daca ai tatona măcar puţin terenul delicat al dorinţelor ei, dacă ai iscodi-o la cumpărături? Se ştie că factorul  Surpriză  face peste 50% din valoarea afectivă a oricărui cadou

Şi acum să vorbim despre bijuterii. Te afli pe un teren minat.  Ştiai ca unele femei detestă să poarte aur,  unele preferă argintul? Unele au o sensibilitate faţă de anumiţi cercei, lobul urechii poate nu le avantajează  să poarte cercei atârnaţi, unele sunt incomodate de brăţări, unele consideră accesoriile masive sau pestriţe foarte „chic”, altele le consideră “ieftine”. Unele femei evită orice accesorii sclipicioase  “de fitze”, altele cred că doar acestea sunt “trendy”.


Gândeşte-te! Ai vreun răspuns pentru toate aceste dileme?

mikimoto

Poate un   COLIER  DIN  PERLE  ???